Paarden-winkel

Alle ruiters vinden een comfortabele en betaalbare uitrusting bij paarden winkel Hopa Sport.

Elke ruiter heeft zijn eigen wensen als het om zijn uitrusting gaat. Of het nu gaat om een zadel, hoofdstel of teugels, paarden winkel Hopa Sport is de specialist om te voldoen aan de meest specifieke wensen. Op onze website vindt u een selectie van ons zeer uitgebreide en kwalitatieve assortiment aan ruitertoebehoren voor zowel beginnende als ervaren ruiters. We bieden in onze paarden winkel zowel nieuwe zadels als tweedehandszadels aan. Binnen het gamma nieuwe zadels zijn alle topmerken vertegenwoordigd, zodat u als liefhebber zeker niet teleurgesteld zal zijn bij het kiezen van een nieuw zadel. Om u bij de keuze te assisteren biedt paarden winkel Hopa Sport u onze zadelpasdienst aan. Daarnaast vindt u op de website van onze paarden winkel tevens kwalitatief hoogstaande hoofdstellen, borsttuigen en teugels. Verder is Hopa Sport de specialist in westernuitrustingen voor de ruitersport. Ook hiervan is op onze website een flink deel van de collectie aan westernzadels en andere toebehoren te bekijken. Naast de uitrusting voor het paard zelf vindt u in onze paarden winkel uiteraard ook een ruim gamma veiligheidsuitrustingen, zoals ruiterhelmen en veiligheidsvesten, en geschenkbonnen. Wij nodigen u van harte uit in onze paarden winkel in Heist-op-den-Berg om ons volledige assortiment in detail te bekijken.

Bij paardenwinkel Hopa Sport staat betaalbare kwaliteit centraal.

Naast de verkoop van nieuwe toebehoren voert Hopa Sport ook aanpassingen en herstellingen uit, wat bijna geen andere paardenwinkel doet. Dit kan gaan van het eenvoudig hernaaien van naden tot uitgebreide zadelherstellingen. Alles wordt vakkundig uitgevoerd in de eigen werkplaats van onze paarden winkel.

We kunnen u in de paarden winkel meer vertellen en u adviseren in alles wat maar met paarden te maken heeft. Kom gerust eens langs in onze zaak. Wij zijn u graag van dienst.