Paardenwinkel

Bij paardenwinkel Hopa Sport vindt u alles voor uw paard

Bent u een paardenliefhebber en bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaand paardentoebehoren? Dan is paardenwinkel Hopa Sport in Heist-op-den-Berg de plek waar u heen moet. Of het nu gaat om de eerste rijlaarzen van uw dochtertje of wanneer u een professionele ruitertok nodig heeft, aarzel niet, bij Hopa Sport vindt u vast wat u zoekt.

Hopa Sport beschikt over een zeer breed assortiment klassieke zadels en westernzadels en biedt daarbij een bijhorende zadelpasdienst. Daarnaast vindt u hier ook alles wat betreft optoming: hoofdstellen, bitten, teugels, hulpteugels, ... zowel in de klassieke als westernuitvoering. Ook op het vlak van verzorging vindt u bij paardenwinkel Hopa Sport alles wat uw paardenhart begeert. Alle mogelijke soorten borstels, kammen, scharen, shampoos, doorkammers, zweetkrabbers en dergelijke zijn voorradig.

 

Jarenlange ervaring en vakmanschap

Hopa Sport Paardenwinkel bestaat al sinds 1966 en met die meer dan 55 jaar ervaring weten zij elke paardenliefhebber een perfecte service te bieden alsook een uitgebreid assortiment paardenartikelen waarmee ze enig in de streek zijn. Bovendien kan u er terecht met al uw vragen rond hoefbeslagmateriaal en hoefverzorging. Advies van een kenner is voor iedereen, van beginnend tot ervaren ruiter, zeker een meerwaarde.

Het belang van een goede uitrusting
Niet alleen de uitrusting en ingesteldheid van de ruiter is van belang, ook de uitrusting van het paard is uiterst belangrijk. De gevolgen van langdurig gebruik van een slechtliggend zadel of ander incorrect gebruik van materiaal kan immers een immense invloed hebben op de gezondheid van uw paard. Een specialist ter zake is daarom onontbeerlijk. Hopa Sport geeft daarom altijd advies in functie van zowel ruiter als paard.

Herstellingen
Elke ruiter stelt wel eens een beschadiging aan zijn uitrusting vast. Deze beschadigingen kunnen door Hopa Sport vakkundig hersteld worden. Of het nu gaat om eenvoudig naaiwerk of ingrijpende zadelherstellingen. Deze worden allemaal uitgevoerd in de eigen werkplaats.

Kortom, alle toebehoren voor de paardenliefhebber vindt u bij Hopa Sport, de expert op het vlak van paarden.
Meer plezier voor ruiter en dier!