Therapeutische softgelpads Acavallo

Therapeutische softgelpads Acavallo

Optimale drukverdeling, antislip en luchtdoorlatend

Therapeutische softgelpads

Acavallo softgelpads kenmerken zich dankzij hun uitstekende drukverdeling en zijn daardoor uitstekend geschikt als onderlegger voor alle zadeltypes. Ze passen zich bovendien perfect aan de vorm van de paardenrug aan. Net omwille van de specifieke eigenschappen van softgel, zoals een extreem beperkt gewicht kunnen softgelpads zowel tussen de zadelonderlegger en het zadel gelegd worden als ook direct op de paardenrug.

Antislipwerking

De antislipwerking van het gelmateriaal en het feit dat Acavallo softgelpads nooit kreuken geven als resultaat dat ze in alle vomen van de paardensport graag gebruikt worden. Omdat de Avacallo-gel tegelijk een vast en toch hoogelastisch materiaal is, kunnen standaardgelpads, indien nodig, van een individuele vorm voorzien worden. Sommige ruiters willen namelijk dat de gel onder het zadel niet zichtbaar is.

Luchtdoorlatend en antibacterieel

Door de celstructuur van de Acavallo softgelpads zijn ze zeer sterk luchtdoorlatend. De Acavallo softgelpads zijn antibacterieel, niet-toxisch, hypo-allergeen en nemen geen vloeistoffen of geuren op.

 

Ons aanbod: